کد خبر : 406
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۹:۴۸

امام‌ جمعه خلیل‌آباد:

۱۳ آبان تداوم استکبارستیزی ملت ایران است

۱۳ آبان تداوم استکبارستیزی ملت ایران است
امام جمعه خلیل‌آباد، با بیان اینکه ۱۳ آبان نماد بیداری ملت ایران و تداوم مسیر استکبارستیزی است، گفت: مردم ایران با الهام از مکتب فاطمی و پیروی از رهبر انقلاب، ایستادگی در برابر ظلم جهانی را وظیفه دینی و انقلابی خود می‌دانند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «یار خراسانی»؛ حجت‌الاسلام محمدعلی دستجردی، ظهر امروز در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان شهرستان خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه ۱۳ آبان روز لبیک به ندای امام و تبلور حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) است، اظهار داشت: امروز مردم ایران، دانش‌آموزان، زنان و مردان، با حضور گسترده خود در راهپیمایی ۱۳ آبان نشان دادند که همچنان بر مسیر امام و رهبر خود استوارند و در مقابل استکبار جهانی ایستاده‌اند.

وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۱۲ آبان، اظهار کرد: امام عزیز ما، دیروز در دیدار با دانش‌آموزان، نقشه راه حرکت استکبارستیزی را برای همه اقشار جامعه ترسیم کردند؛ هم برای مسئولان داخلی، هم برای کسانی که به دنبال مذاکره‌اند و هم برای آنان که یأس و ناامیدی را در جامعه می‌پراکنند و امروز مردم ما با لبیک به این پیام روشن، در میدان آمدند تا بگویند با امام و ولی‌فقیه زمان خود همراه و هم‌پیمان هستند.

امام جمعه خلیل‌آباد با بیان اینکه ۱۳ آبان تنها یک مناسبت تاریخی نیست، بلکه به تعبیر امام خمینی (ره)، انقلاب دوم ملت ایران است که از انقلاب نخست نیز مهم‌تر محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر در آن روز دانشجویان خط امام لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر نمی‌کردند، امروز اثری از انقلاب اسلامی باقی نمی‌ماند، یا اگر هم بود، انقلابی بی‌رمق و بدون قدرت بود، تسخیر لانه جاسوسی موجب افشای چهره واقعی آمریکا و بیداری ملت ایران و ملت‌های آزاده جهان شد.

وی با تأکید بر اینکه در حقیقت، روحیه فاطمی و انقلابی ملت ایران که از مکتب حضرت زهرا (س) الهام می‌گیرد، توانست در جنگ‌های اخیر از جمله جنگ ۱۲ روزه غزه، به مظلومان فلسطین روحیه دهد و دشمنان را مأیوس کند، تصریح کرد: امروز فریاد هیهات من الذله، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل مردم ایران، پژواک همان فریاد دانشجویان خط امام در ۱۳ آبان ۵۸ است که اکنون در سراسر منطقه طنین‌انداز شده است.

دستجردی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز با تکیه بر فرهنگ فاطمی و رهبری الهی، مقتدر و سربلند در برابر دشمنان ایستاده است، اذعان کرد: امام راحل ما فرمودند که رزق یک سال کشور از جریان فاطمیه تأمین می‌شود و این حقیقت همچنان جاری است؛ چراکه روحیه ایثار، مقاومت و بصیرت فاطمی، سرچشمه حیات انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دشمنی آمریکا با ایران، از آغاز شکل‌گیری جریان بشریت ریشه دارد؛ چون استکبار همیشه در پی نابودی انسانیت و حق بوده است، عنوان کرد: مصداق امروز استکبار در جهان، آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند که خون مظلومان را در فلسطین، یمن، سوریه و عراق می‌ریزند، ما اگر ضعیف باشیم و به فرمایش رهبر معظم انقلاب در مسیر ایران قوی حرکت نکنیم، دشمنان بر ما مسلط خواهند شد.

امام جمعه خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه ایران قوی یعنی ایرانی علمی، اقتصادی، توانمند و متحد،  تشریح کرد: باید در کنار هم باشیم تا بتوانیم قله‌های پیشرفت را فتح کنیم و پرچم عزت اسلامی را به اهتزاز درآوریم.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان دیروز خود فرمودند که مسیر آینده ما روشن است؛ ما با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم مگر آنکه او از منطقه خارج شود، از حمایت رژیم کودک‌کش صهیونیستی دست بردارد و به ظلم در حق ملت‌های مظلوم پایان دهد، ابراز کرد: آمریکا باید بداند مردم ایران و حزب‌الله، دشمنان خود را در میدان نبرد شکست خواهند داد؛ همان‌گونه که در جنگ ۱۲ روزه، جبهه مقاومت با تکیه بر ایمان، اتحاد و روحیه الهی به پیروزی رسید.

وی با تأکید بر اینکه امروز ملت ایران، امت امام مهدی (عج)، با الهام از روحیه فاطمی، در مسیر ولایت و استکبارستیزی ثابت‌قدم هستند، بیان کرد: پیام ۱۳ آبان این است که ملت ایران نه خسته می‌شود، نه عقب‌نشینی می‌کند، بلکه تا نابودی کامل ظلم و استکبار جهانی در کنار رهبری خود باقی خواهد ماند.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.