اعظم حسنزاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار داشت: سازمان بهزیستی یکی از مظاهر بزرگ عدالت اجتماعی است و بسیاری از خدمات بهزیستی به صورت گسترده و همگانی شامل همه آحاد جامعه میشود.
وی با بیان اینکه این خدمات شامل غربالگری بینایی، شنوایی و اضطراب و پیشگیری برای کاهش آسیبها و کاهش معلولیت و… است که توسط بهزیستی در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: برخی خدمات ویژه افرادی با شرایط ویژه همچون کودکان و نوجوانان، زنان و دختران، سالمندان و… است.
مدیر بهزیستی کاشمر با تأکید بر اینکه توانخواهان که در اصطلاح به آنها معلولین گفته میشود دارای نیازهای ویژهای هستند، تصریح کرد: شهرستان کاشمر بالغ بر ۴ هزار و ۷۳۵ معلول شناخته شده دارد.
وی با اشاره به اینکه بهزیستی با هدف پیشگیری از معلولیت، خدمت به معلولین و کمک به خانوادههای دارای معلولیت، طیف گستردهای از انجام رایگان آزمایشهای ژنتیک قبل و بعد از تولد را در دستور کار دارد، اذعان کرد: خدمات به معلولان و توانمندسازی معلولان، شناسایی استعدادها و هدایت این استعدادها به سمت توانمندی با برنامههای مشخص اجرا میشود.
حسنزاده با تأکید بر اینکه همه ساله سعی داریم این خدمات را به سمت کیفی شدن پیش ببریم، عنوان کرد: معلولان در صورت نیاز توسط بهزیستی در مراکز مختلف نگهداری میکند و در سال گذشته برخی از مواد حمایت از معلولان نظیر حق نگهداری از معلولان شدید و خیلی شدید در دهکهای پایین، پرداخت حق بیمه کارفرمایی و خویش فرمایی معلولان و توزیع بیش از ۸۴۵ قلم وسایل توانبخشی در ۹ ماهه اول سال گذشته در شهرستان اجرایی شد.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه اشتغال به معلولان در سال گذشته پرداخت شد، تشریح کرد: ۴۰۰ میلیون تومان هزینههای توان پزشکی و ضروری، ۴۰۰ میلیون تومان یارانه نگهداری معلولان شدید و سالمندان در مراکز نگهداری، ۳۷۲ میلیون تومان یارانه خدمات توانبخشی معلولان به صورت ماهیانه، ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مستمری حق نگهداری و پرستاری معلولان دارای شرایط در سال گذشته پرداخت شده است.
مدیر بهزیستی کاشمر با اشاره به اینکه افتتاح آخرین مرکز روزانه توانبخشی و تکمیل تمامی خدمات توانبخشی قابل ارائه روزانه در شهرستان از جمله خدماتی بود که در شهرستان کاشمر انجام شده است، اذعان کرد: به ۱۰۰ نفر از توانخواهان بدون مسکن شهرستان کاشمر با هماهنگیهایی که صورت گرفت زمین تخصیص داده شد.
وی با تأکید بر اینکه در سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان هزینه ساخت و خرید مسکن به معلولان شهرستان کاشمر پرداخت شده است، عنوان کرد: بسیاری از خدمات هم در شهرستان کاشمر به صورت تخصصی بود که به معلولان ارائه شده است.
حسنزاده همچنین تشریح کرد: مشارکت مردمی و توسعه ظرفیتهای اجتماعی و فرهنگی، حس مسئولیتپذیری هر آنچه در اطراف ما اتفاق میافتد، باعث شده تا کاشمر به عنوان دومین شهر زیارتی استان خراسان رضوی، پرچمدار کمک به جامعه هدف بهزیستی در دسترسپذیری محیط جهت استفاده معلولان و باورپذیری توانمندیهای آنان باشد.انتهای خبر/
ارسال نظر