مهدی عربی، رئیس مرکز فنی و حرفهای خلیلآباد در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی، اظهار داشت: مرکز آموزش و فنی حرفهای شهرستان در واقع متولی اصلی آموزشهای غیررسمی است و تمام تلاش خود را برای ارائه آموزشهای مهارتی به متقاضیان جویای کار به کار میگیریم.
وی با بیان اینکه جامعه هدف مرکز آموزش و فنی حرفهای دانشآموزان، دانشجویان، سربازان و خانوادهها در سراسر شهرستان اعم از شهر و روستا هستند، خاطرنشان کرد: بخشی از ظرفیت شهرستان به آموزشهای ارتقای مهارت اختصاص دارد و از ۱۱۰ هزار ساعت آموزشی که در سال به مردم شهرستان ارائه میکنیم در سه خوشه صنعت، کشاورزی و خدمات هست که بخش زیادی از آن به بخش کشاورزی که بهنوعی پتانسیل شهرستان محسوب میشود مربوط است.
رئیس مرکز فنی و حرفهای خلیلآباد با تأکید بر اینکه این آموزشها با کمک سایر دستگاههای اجرایی بهخصوص متخصصان جهاد کشاورزی شهرستان ارائه میشود، تصریح کرد: شهرستان خلیلآباد ظرفیتهای زیادی در حوزههای مختلف بهخصوص کشاورزی دارد و سعی ما در مرکز این است که آموزشهای فنی و حرفهای در شهرستان به اشتغال منجر شود.
وی همچنین در ادامه اذعان کرد: در طول سال کارگاههای زیادی در مرکز فنی و حرفهای خلیلآباد برگزار میشود و با برگزاری مسابقات و دورههای آموزشی مختلف به دنبال تحقق اشتغال و کارآفرینی در کنار آموزشهای مهارتی هستیم.
عربی با بیان اینکه بخش وسیعی از آموزشهای فنی و حرفهای به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی ارائه میشود، عنوان کرد: بالغ بر ۳۰ رشته مهارتی در مرکز فنی و حرفهای شهرستان خلیلآباد در راستای اهداف آموزشی بهمنظور افزایش دانش و مهارت جوانان این شهرستان وجود دارد که به متقاضیان ارائه میشود.
انتهای پیام/
ارسال نظر