به گزارش صبح توس؛ به نقل از ایسنا؛ حجتالاسلام محمدطاها مهری در اختتامیه جشنواره زکات در شهرستان خلیلآباد که روز گذشته، ۱۸ اسفند، برگزار شد، از مراکز نیکوکاری توانمندسازی زکات به عنوان پرچمداران احیای زکات نام برد و افزود: خلیلآباد برای سراسر کشور یک الگوی مناسب در موضوع زکات است که این رویه باید به سراسر کشور نیز تسری یابد.
وی بیان کرد: هرچند فقر یکی از مشکلات و گرفتاریهای جامعه است اما به عنوان یک درد و مرض درمان میخواهد. یکی از راههای درمان فقر و ریشهکن شدن فقر مطلق توجه به فریضه الهی زکات است.
مدیر کل اجرای زکات کمیته امداد کشور گفت: آنچه تا کنون برای رفع فقر انجام دادهایم و همچنان در حال انجام است، یکی پرداخت مستمری توسط کمیته امداد است و دیگری وجوهات شرعیه مُسَکن است. باید کمکها، انفاقات و وجوهات شرعی و زکاتی که جمعآوری میشود، تبدیل به منابع پایدار برای اشتغال و توانمندسازی خانوادههای مستمند شود.
وی افزود: بحمدالله علیرغم تمام مشکلات و گرفتاریها اما مشارکتهای مردمی رو به افزایش است.
مدیر کل اجرای زکات کمیته امداد کشور همچنین از پرداخت بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان زکات واجب و مستحبی در خراسان رضوی خبر داد و گفت: امیدواریم خلیلآباد الگویی برای دیگر شهرستانها و استانهای کشور شود.
وی گفت: زکات به عنوان یک بازوی توانمند برای اداره جامعه است، اگر ادای زکات در جامعه اسلامی انجام و فرهنگسازی شود. باید به جایی برسیم که یک فقیر و محروم هم در جامعه نباشد.
مهری عنوان کرد: مردم ما نشان دادهاند که در زمینه پرداخت زکات پایکار هستند و این ما مسئولان هستیم که باید زمینههای لازم را برای جمعآوری زکات را در سطح کشور فراهم کنیم. امید است با برنامههایی که دنبال میشود، نهضت ترویج و فرهنگسازی زکات در سطح کشور اجرا شود.
مدیر کل اجرای زکات کمیته امداد کشور با اشاره به اینکه بیش از ۳۵۰ روحانی در کشور مسئولیت مستقیم جمعآوری زکات را در کشور بر عهده دارند، بیان کرد: بیش از ۳۰۰۰ مبلغ زکات و فعالیت افتخاری در سطح کشور در راستای توسعه و ترویج فرهنگ زکات در کشور فعالیت دارند.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی در این مراسم گفت: انسانها علاقه دارند شادی و نشاط و زندگی واقعی و حقیقی داشته باشند که این نشان و حیات واقعی انسان در ارتباط با خداوند متعال است.
حجتالاسلام محمدحسین ایزدی با بیان اینکه رزق تنها در داشتن دنیا نیست و باید با مستمندان و فقرا احساس همدردی داشت، افزود: اگر متمولان به زکات توجه داشتند، نباید فقیری در کشور یافت میشد.
انتهای پیام/
ارسال نظر