مدیر جهادکشاورزی خبر داد:

برداشت زعفران از سطح ۷۲۰۰ هکتار اراضی شهرستان کاشمر

شناسهٔ خبر: 102222 -
چاپ خبر چاپ خبر
مدیر جهادکشاورزی کاشمر سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان را 7 هزار و 200 هکتار عنوان کرد و گفت: با توجه به سرمازدگی و کاهش نزولات جوی و بالا رفتن دما، عملکرد تولید در بخش مرکزی نسبت به میانگین طولانی مدت کاهش یافته است.

مهندس سید ابوالقاسم موسوی در گفتگو با یار خراسانی، با اشاره به برداشت زعفران در سطح ۴۷۰۰ هکتار از اراضی بخش مرکزی و ۲۵۰۰ هکتار از اراضی بخش کوهسرخ افزود: پیش بینی می‌شود با عملکرد ۳/۵ کیلوگرم در هکتار حدود ۲۵ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم سرگل با کیفیت مطلوب برداشت شود.

 

وی با بیان این که با آغاز برداشت گل زعفران در بخش مرکزی، برداشت در بخش کوهسرخ به دلیل سردسیر بودن منطقه به پایان رسیده است، خاطرنشان کرد: با توجه به سرمازدگی و کاهش نزولات جوی و بالا رفتن دما که باعث آسیب رساندن به پیاز زعفران می‌شود عملکرد تولید در بخش مرکزی نسبت به میانگین طولانی مدت کاهش یافته است.

 

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر همچنین با بیان این که کلاس‌های آموزشی برای زعفران‌کاران به صورت منظم در حال برگزاری است افزود: دقت در انتخاب پیاز سالم ، آبیاری‌های منظم، مبارزه با علف‌های هرز، تغذیه مناسب و با برنامه، رعایت نکات بهداشتی در هنگام برداشت و خشک کردن سرگل تاثیر بسزایی در افزایش کیفیت و کمیت محصول تولید شده خواهد داشت.

 

مدیر جهادکشاورزی کاشمر با اشاره به اینکه شهرستان کاشمر دارای ۱۲ هزار و ۳۰۰ خانوار بهره‌بردار زعفران بوده و با سطح زیر کشت ۷۲۰۰ هکتاری زعفران در جایگاه سوم استان قرار دارد گفت: باتوجه به قیمت  فعلی سرگل زعفران در حدود ۸/۵ تا ۱۲/۵ میلیون تومان و درآمد حاصله از آن که معادل ۲۵۳ میلیارد تومان می‌باشد، حفظ و ارتقاء این جایگاه که در نهایت باعث افزایش توان اقتصادی بهره‌بردار خواهد شد مستلزم توجه جدی زعفران‌کاران به رعایت نکات فنی و بهداشتی و ارتباط موثر و پویا با کارشناسان جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها



ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.